Genius Loci is geen native app. Het verschijnt dus niet in de Apple Store of Google Play.
Dit heeft veel voordelen: je hoeft het bijvoorbeeld niet te installeren, maar het nadeel is dat het snelkoppelingspictogram niet automatisch verschijnt.

Maar het is heel eenvoudig om een ​​pictogram toe te voegen Genius Loci op je telefoon.

Klik op de iPhone eenmaal op uw locatie op de kleine pijl onderaan in het midden van uw telefoon. En klik op "Toevoegen aan startscherm", de snelkoppeling verschijnt.

Op Android kan de optie, afhankelijk van het model of de browser, de naam hebben: "Toevoegen aan startscherm" of "App installeren"