Ja het is mogelijk! Maar om redenen van rechten en kosten Genius Loci host niet rechtstreeks audio- en videobestanden zoals gespecialiseerde platforms zoals YouTube of Vimeo zouden doen.

Dit betekent dat je je video's ergens moet publiceren voordat je ze kunt insluiten Genius loci. Hier zijn de stappen die u moet volgen:

Superadmin-HTML

De optie " HTML toevoegen » wordt zo weergegeven in de editor.

Deze functie moet vooraf worden geactiveerd om zichtbaar te zijn in uw profiel.
Let op: het is in eerste instantie niet geactiveerd.

Wij activeren het alleen op aanvraag voor gebruikers met een minimum aan technische kennis.

Als u van deze optie gebruik wilt maken, aarzel dan niet om ons te schrijven op hello@geniusloci.com en wij zullen deze functie op uw profiel activeren.

Alle soorten “HTML-embed”-inhoud kunnen worden geïntegreerd Genius Loci

Bijvoorbeeld:

• Youtube- of Vimeo-video
  • Spotify- of Soundcloud-audiopodcast
  • Google kaart
  • Matterport meeslepende 3D-viewer
  • etc ...
Voeg YouTube-video toe Genius loci
Voeg YouTube-insluiting toe Genius loci

Laten we samen kijken hoe je een YouTube-video kunt insluiten:

1. Klik op de knop ‘Delen’ Deze bevindt zich onder de video van uw keuze
  2.  Klik vervolgens op de knop ‘Integreren’. Hier kunt u de beroemde code ophalen HTML-insluiting erin blijven hangen Genius Loci.

Afhankelijk van de platforms zal het min of meer moeilijk te vinden zijn. Vaak is het eenvoudigste om gewoon in Google te typen “ Spotify-insluitcode " ontdekken een pagina als deze waarin wordt uitgelegd hoe u dit moet doen.

Youtube-video insluiten

3. Kopieer de volledige insluitcode, kom dan terug naar Genius Loci en opent de tool “HTML”.

4. Plak de code en klik op “Toevoegen”

De YouTube-video verschijnt nu in Genius Loci!

Dit is een inhoudsblok zoals elk ander blok, dus je kunt het verplaatsen of verwijderen, net als een eenvoudig tekstblok.

Dankzij de functionaliteit “HTML toevoegen” kan uiteindelijk alle video- of multimedia-inhoud die al aanwezig is op YouTube, Vimeo of andere platforms heel eenvoudig worden toegevoegd aan Genius Loci.

Superadmin-HTML
Insluiting toevoegen Genius Loci
Video toegevoegd Genius Loci